Pengikut

Sabtu, 2 Mei 2015

makna detox?


[detox best!]

Kenapa perlu detox? Ia adalah kerana...

1. Alam kita penuh dengan pencemaran. Kita terpaksa sedut oksigen yang ada pencemaran setiap saat..agak2 apa dah jadi dalaman kita ni sekarang? 😣

2. Badan kita tak de penapisan khusus untuk 100% elak dari sesuatu yang memudaratkan. Jadi, jalannya adalah buangggg segala "sampah sarap"yang ada dalam badan😌

3. Bila badan penuh toksin, pelbagai kanser, penyakit boleh hinggap pada badan dengan mudah😣

4.  Keberkesanan kepada suplimen memang sangat kurang atau takde langsung. Sebab tu orang lain makan ckit suplimen dah berkesan. Kita? Tak de kesan pon..jadi memang kena detox dulu untuk flush out semua kasi keluar. N then penyerapan nutrien yang optimum dari suplimen tu kita boleh dapat...😊

Jom detox dan baiki diri dengan vivix.😍

Sambil detox, sambil pulihkan pelbagai area dalam diri kita tauuu😘

Hadiahkan buat ibu dan ayah kita..sebotol sorangπŸ˜„

SPECIAL and EXCLUSIVE deal for this month offerπŸ˜„πŸ˜„

nak telegram, whatsapp pon bleh 😊
with love,
ida 
fb vitamin baik 

Jumaat, 1 Mei 2015

shaklee bagi hadiah?

[FREE vitalea iron bernilai RM95]

Riuhh. Hari ni gempak shaklee bagi offer..😘😘

Sesiapa yang mendaftar sebagai ahli shaklee +pembelian apa2 produk shaklee (1 sahaja pon ok)..dia layak mendapat FREE Vitalea iron bernilai RM95. 

Wahhh. Best!!!😍😍😍

Saya share dengan anda.rajah ini..yang set bajet ok...πŸ˜„

Lets join us! Dan rangka pendapatan anda bersama Shaklee dari sekarang.😘

Ida
0133982545
fb: vitamin baik 😘❤️

shaklee bagi hadiah?

[FREE vitalea iron bernilai RM95]

Riuhh. Hari ni gempak shaklee bagi offer..😘😘

Sesiapa yang mendaftar sebagai ahli shaklee +pembelian apa2 produk shaklee (1 sahaja pon ok)..dia layak mendapat FREE Vitalea iron bernilai RM95. 

Wahhh. Best!!!😍😍😍

Saya share dengan anda.rajah ini..yang set bajet ok...πŸ˜„

Lets join us! Dan rangka pendapatan anda bersama Shaklee dari sekarang.😘

Ida
0133982545
fb: vitamin baik 😘❤️