Pengikut

Sabtu, 2 Mei 2015

makna detox?


[detox best!]

Kenapa perlu detox? Ia adalah kerana...

1. Alam kita penuh dengan pencemaran. Kita terpaksa sedut oksigen yang ada pencemaran setiap saat..agak2 apa dah jadi dalaman kita ni sekarang? 😣

2. Badan kita tak de penapisan khusus untuk 100% elak dari sesuatu yang memudaratkan. Jadi, jalannya adalah buangggg segala "sampah sarap"yang ada dalam badan😌

3. Bila badan penuh toksin, pelbagai kanser, penyakit boleh hinggap pada badan dengan mudah😣

4.  Keberkesanan kepada suplimen memang sangat kurang atau takde langsung. Sebab tu orang lain makan ckit suplimen dah berkesan. Kita? Tak de kesan pon..jadi memang kena detox dulu untuk flush out semua kasi keluar. N then penyerapan nutrien yang optimum dari suplimen tu kita boleh dapat...😊

Jom detox dan baiki diri dengan vivix.😍

Sambil detox, sambil pulihkan pelbagai area dalam diri kita tauuu😘

Hadiahkan buat ibu dan ayah kita..sebotol sorang😄

SPECIAL and EXCLUSIVE deal for this month offer😄😄

nak telegram, whatsapp pon bleh 😊
with love,
ida 
fb vitamin baik 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan