Pengikut

Ahad, 10 November 2013

Waktu- Waktu Baik Untuk Berdoa

As salam...

Alhamdulillah. 
Hari ni berjaya solat tahjud dan solat dhuha.. maafkan saya kalau readers felt that I was showing off.. Sejujurnya tak terlintas mahu menunjuk-nunjuk.. 
the point is, I hope each and everyone of us will have the chance to do it..
In sha Allah we can feel the love and have a better life. 

ok. kat sini nak share waktu-waktu doa paling terima oleh Allah. yelah. sebagai hamba yang selalu buat dosa kan (saya lah tu hihi) ape lagi yang kite harapkan kalau bukan keampunan daripada Allah. Buat nye Die tak nak ampun kan kite, ape nak jadi ntah ngn hidup kita kn? 

Plus, biase la kan, sape yang tak nak berjaya? Lagipun ade byk sgt bende nak mintak ngn Allah. Untuk capai apa yang kite mintak, kita patut ade strategi untuk bodek Allah bukan? Dont you agree? 

Ok. ape yang saya nak kongsi ni takde la something yang ade dalam Al-Quran. Tapi rasanya OK je if buat.  

Lagipun sharing is caring. Rasanya tak salah kita buat benda yang baik. Ni yang saye google gak ni. TQ kepada pemilik asal die.. semoga sentiasa dirahmatiNya...

Semoga hari ni lebih baik dari semalam... dan Allah bantu senangkan yg sulit bagi readers and my friends. Amin. Take care. 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan