Pengikut

Khamis, 21 November 2013

travel north-south-north dan tak letih? ^_^

As salam...

Sedar tak sedar dah dekat seminggu cuti sekolah... rase sangat cepat masa berlalu.. kadang-kadang tak sempat dan cukup 24 jam rasenye..

Maka, percutian ke Jay Bee pun berakhir lah.. dan esok akan mula bekerja kembali... fuh..
Hari ni, kami ke Alor Setar pulak. Melawat kawan dekat hospital. Haa, cerita pasal kawan cantik ni perlu tunggu dulu. Sebab entry ni nak fokus pada  letih.  Hew hew..


From north to south, jalan-jalan gi legoland dan byk lagi lawatan kawasan yang dilakukan... dan balik semula dari south to north. Pit stop kt Perak kejap anta PIL and straight ke Alor Setar plak.. Fuh fuh fuh..
alhamdulillah.. saye tak de la lembik sangat dan still xde demam walopn tgh2 lebat rahmat Allah turun kn?
tu semua sebab persediaan awal dengan Shaklee la.. ape lagi.. hihi

Benda ape yang saye amik?

lagi sekali adik beradik ni berjasa;

~ Bcomplex (yg berfungsi cam sayur)
~ Vit C sustained release (takdela susah2 nak carik buah bagai time travel kan?)
~ Ostematrix (kalsium,magnesium dan kandungan die lebih byk yg baik dr susu biase tau? huhu)
~ Collagen! huhu (berasal dr sisik ikan merah.. bukan ikan cikai2 jer.. hihi)


tq sebab xrase sakit2 belakang ke pinggang ke walaupun kna riba anakanda yang berat 11kg lebih 5 jam dalam kereta.. dan memastikan saye tak sembelit.. hihi

kalau korang nak try, email aidaaa24@yahoo.com atau bleh la nk call/whatsapp/wechat saye kt 0133982545 ok? ade free gift menanti! dhla dpt harge adik beradik jer.. huhu

kenapa rege adik beradik? saye pon nk amik saham akhirat gak.. best tau kalau dpt promote bende best dan bende tu jadik elok kt orang lain.. perasaan die rase nk tersengihhhhh jer.. hihi

oklah. that's all.
Health is Wealth!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan