Pengikut

Jumaat, 25 Oktober 2013

salam jumaat- kena bebel ngn MAK

salam...

alhamdulillah masih lagi bernafas di bumi Allah ni ha.. huhu

pagi-pagi dah dapat whatsapp dari mak shaklee saye, ckp psl uv bagai.. hurm.. kekadang stress gak tau? tak dan nk berbiz. byk keje yg tak siap kt sekolah dgn bdk nak SPM lagi.. pastu mak shaklee sy yang garang ni selalu je duk pegang rotan.. tunggu nak piat je.. so, when I just felt to give up, I just couldn't..

pastu pagi ni jugak baru sempat dengar mak saye bebel pasal blog and blogwalking.. hurm..

I've started blog a quite long time ago. But it was all about my studies as it was indeed what I needed to do. So far I had 3 blogs including this one.
 http://wishingforainbow.blogspot.com/
http://rohaida134168.blogspot.com/
http://rohaidaaa.blogspot.com/
 oh, sorry! I had 4!
See? Proved how I don't really have time for blog and that was why I kept forgetting them.. hihi

Ok.. nk teruskan blogwalking before anakanda bangun.. lagipun, bile blogwalking ni tambah ilmu gak tau? yelah, nak g duduk dlm lecture room and apply for a master degree cam dh makin jauh n blurry je.. takpelah. amiklah kesempatan dalam kesempitan kan? insyaAllah Allah tolong kn? mintak-mintak Allah permudahkan urusan kita semua dan menjadikan kita hamba yang lebih baik. amin.

oh lupe, ni blog mak saye.. hihi..
http://zahirahhafizan.blogspot.com/

haa.. satu lagi, kalau korang nk suh saye singgah kt blog korang, tinggalkanlah url korang k? insyaAllah saye g ziarah.. huhu.. tak rugi pon tolong menolong kan? ^_^ happy Friday!

take care.