Pengikut

Selasa, 6 Ogos 2013

GLA shaklee, senggugut dan Sewaktu dengannya

salam.. senggugut? orang ckp senggugut berlalu sebab hormon tak betul la. Makan macam-macam la.. saye myself takdela pernah mengalami yang teruk sgt.Tapi bile tgk kawan-kawan yang kena senggugut yang teruk sampai guling-guling,tak leh buat kerja, kena baring je.. kesian. Bile sebut pasal hormon,senggugut, period tak teratur, agak-agak ade kaitan dengan kesuburan tak? komfem la ade kan? Ada yg tak dapat zuriat lagi walaupun both husband and wife are healthy, alive and kicking. Memangla semua nya ade kaitan dengan rezeki dari Allah. Tapi, as a human being, kita memang patut berusaha kan? Kalau tak berusaha lagi la xde hasil langsung.. ok.bg yg slalu senggugut,GLA shaklee mmg sangat bagus tau? harga die pn tak dela mahal sangat sbb bleh tahan 2 bulan.. memang affordable dan kalau nak compare dengan kesakitan yang dialami, macam lagi baik amik GLA je dari duk tahan sakit tu ha.. untuk keterangan lanjut atau sebarang pertanyaan, bleh call/ whatsapp/ we chat saye 013-3982545 ok? saye sedia membantu

Tiada ulasan:

Catat Ulasan