Pengikut

Isnin, 24 Jun 2013

ESP lagi!

Salam.. dalam entry ni saye nk ckp pasal ESP lagi walaupun shaklee tengah promo barang lain bulan JUNE ni..plus, ESP memang ternyata produk yang paling HOT sebab kebaikan-kebaikan die..

Antara Kebaikan ESP Shaklee ni:

1) Menjadikan kulit muka cantik, halus, gebu, berseri dan yg penting, TAK BERMINYAK

2) Bantu hilangkan parut jerawat di muka

3) Memberi tenaga berpanjangan ~ so badan jadi KURANG LETIH

4) Menganjalkan kulit dan payudara yang kendur

5) MENGENYANGKAN ~ so bleh la diet kn? tak payah mkn yg berat-berat sebelum tido.. :)
    Elok sangat la bagi yang ade GASTRIK kn? hurm... kalo cam saya yang kerje kt sekolah dan bf ni.. mmg takde masa sangat pon kat sekolah.. nasib baik ade ESP! huhu

6) Membantu meningkatkan penghasilan SUSU ibu lebih cepat dan banyak

7) Menghasilkan susu yang lebih PEKAT & yang pentingnye mengenyangkan baby! So, baby pn kurang meragam dan boleh la terus bg exclusive bf kt baby kn? kita pn tak penat sangat.

8) Membantu perkembangan fetus & memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum.

9) Membantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat dan sempurna sekaligus menaikkan tahap kesuburan dan meningkatkan peluang untuk pregnant!

10) Menyokong kesihatan imunisasi badan, mengawal paras kolestrol & menyokong kesihatan jantung & prostat


Siapa yang perlu amik ESP?

1) Ibu yang sedang hamil
2) BF moms
3)Orang yang nak kurangkan berat badan & nk KURUS!
4) Remaja
5) Yang nak KULIT CANTIK
6) yang baru lepas OPERATION untuk bina sel-sel baru
7) yang ada masalah kesuburan samada lelaki atau wanita
8) sesiapa yang mahukan tahap kesihatan yang lebih baik

walaubagaimanapun, pilihan adalah ditangan kita sendiri kan? kita yang tentukan cara dan arah yang kita mahu. Tapi, tak salah mencuba kan? Plus, benda ni baik dan dah ramai yang mencuba & memberi kesan yang positif kpd mereka. Lagipun, kalo badan sihat, nak buat kerja lain dan beramal pun senang kn?
Well, Prevention is Better than Cure.. takkan nk tunggu sakit dulu baru nk bertindak kan?

sekian. take care!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan