Pengikut

Rabu, 22 Mei 2013

Energising Soy Protein

ESP ESP ESP   Energy Soy Protein by shaklee.... 
ESP shaklee yg sgt baik utk yg nk tambah susu,utk yg nk diet sbb minom ni akan kurang rs lapar,utk yg nk cantikkn kulit pn bleh sambil mengurangkan kesan parut 
untuk yang nak breatfeed dan nak tambah susu lagi lagi laaa memerlukan ESP nih... huhu

cepat2 dapatkannye dgn harga yang murah dari saye... email/pm kt fb pn boleh... aidaaa24@yahoo.com

nape I join shaklee?

assalamualaikum....

shaklee? ok.. nape saye pilih shaklee? mule mule dulu saye tak suke mkn supplement... mcm menyusahkan je nk makan2 supplement ni.. dh la byk... then, lps ade #ihsanumar dan bercinta dengan breastfeeding activity.. saye mule berfikir dan berjinak-jinak dengan shaklee.. huhu

kenape? again; sbb sygkn family... well, dh jd mama ni.. byk tanggungjawab dan kerja nk kna buat... tambah pulak berjauhan dengan keluarga dan parents. so, i have nobody kecuali my little family.. nak tak nak, kena gagahkn diri dan buat yg terbaik dengan harapan #ihsanumar menjadi anak yg soleh yg berguna kpd agama, bangsa dan negara.. amin

another reason i chose shaklee is like what my friend always said, buat shaklee untuk sharing kebaikan. tolong kawan2 dan family... kite tolong orang, insyaAllah org tolong kite gk kn?

that's all for this entry.. take care